Majetek Heleny Vondráčkové je v exekuci! Důkaz uvnitř!

 Celebrity 
27. června 2015 04:56 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Helena Vondráčková nemá zrovna veselé období! archiv H. Vondráčkové
Zpěvačka Helena Vondráčková dostala nehezký dárek ke svým 68. narozeninám. Exekutor ji obstavil majetek! Vila v Řitce v hodnotě desítek milionů korun s krásnou zahradou a bazénem i vedlejší pozemek, kde žije s manželem, manažerem Martinem Michalem je v exekuci!

Vila ve Sportovní ulici v Řitce u Prahy, ale i rozsáhlý pozemek, zahrada, na které si zpěvačka hodně zakládá je nyní v exekuci. Manželé tak nemohou s nemovitostí disponovat. Otázkou je, co vše je ještě obstavené. Vypadá to, že nejde jen o stavbu, ale i zařízení uvnitř a možná i další majetek.

Podle manžela Vondráčkové Martina Michala je vše ale naprosto absurdní! Jde prý totiž jen o dluh za 10 tisíc korun, ale exekutor obstavil majetek za desítky milionů korun.

"Dlužník má dluh z nezaplacené pokuty 10 tis. Exekutor dá plombu na majetek ve výší cca 45 mil. Odpověď Ministerstva spravedlnosti: Vše je v pořádku, protože plomba na majetku není zabavením majetku, ale jen úkonem exekutora. Sakra, kde to dnes žijeme ? Kdy už konečně vezmeme kladiva a ty darmožrouty z justice a parlamentu vyženeme?," napsal doslova na svém profilu na sociální síti Martin Michal.

Je pravděpodobné, že zpěvačka a její manžel a manažer v jedné osobně jsou v tom z větší části nevinně. Jen opomněli zaplatit pokutu. Společnost předala vše soudu a ten prostě jednal. To je bohužel paradox českých zákonů, že i pro pár korun exekuují majetek za desítky milionů korun. Poslanci sice už chystají novelu. Chvíli bude trvat, než vzejde v platnost.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008