Nahotiny z titulní strany pařily v exkluzivním klubu. Která už se může svlékat jenom doma?

 Celebrity 
28. června 2015 16:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Gavriely, Mašlíková, Belohorcová, Kristelová a Bártová se svými titulkami Playboy lounge
Moderátorka Zuzana Belohorcová se po roce objevila v Praze. Krásná blondýnka se natrvalo s manželem a jejich dětmi usadila v Americe na Miami a na Slovensko a do Čech už jezdí jen na léto za rodinou.

"Je nám tam krásně, už rok bydlíme v novém penthousu, lepší bydlení jsem si ani přát nemohla, jsme přímo u pláže. Čechy a Slovensko už jsou opravdu jen místem, kam se vracíme na léto. Teď jsme se tedy vrátili do pěkné zimy. Mě to vůbec nevadí, máme sluníčko celý rok, ale musím rychle kupovat dětem teplé oblečení, které v Miami ani neznají," usmívá se Belohorcová.

Sexy Zuzana si v Praze nenechala ujít slavnostní otevření nového klubu. A kdo jiný by měl klub s logem legendárního zajíčka s mašlí pokřtít, než krásky, které se pyšní titulem Playmate a pro pánský časopis Playboy se v minulosti svlékly. A Zuzana Belohorcová dokonce dvakrát. Společně s ní klub pokřtily Kateřina Kristelová, Gabriela Bártová, Martina Gavriely a Hana Mašlíková, které se také objevily na titulní straně Playboye a právem se honosí titulem Playmate.

Gabrielu Dvořákovou Bártovou i Hanku Mašlíkovou si přišli na večírek pohlídat jejich partneři. "Kde jsou krásné ženy, tam jsou také mlsní muži, tak jsme si to přišly pěkně pohlídat," smál se Noid. Partner Hanky Mašlíkové André Reinders zase konstatoval, že před sedmi lety, kdy fotila jeho láska Playboy vypadala skvěle, ale nyní je na tom mnohem lépe. "Znali jsme se jako kamarádi, ale začali jsme spolu cvičit později. Troufám si říct, že Hanka je teď v největší životní formě," dodal. Nahé fotky by jí už ale nedovolil. "Svlékat už se může jen doma," upřesnil s úsměvem.

Klub, který krásky navštívily, je po Londýně exkluzivně druhým klubem v Evropě, který může nést značku Playboy a pyšnit se známým logem. Denně se zde konají kabaretní vystoupení a v žádném jiném českém klubu nepotkáte tolik dívek pyšnící se titulem Playmate.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve