Nejlepší český muzikál hledá nové hlasy i tváře! Mají se tihle bát o práci?

 Celebrity 
26. května 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hlavní představitelé Fantoma opery hrají toto prestižní představení už celou jednu sezónu. Budou snad vystřídáni? Fantomopery.cz
Schwab, Vojtko, Gemrotová, Sommerová, Matuš, Mátlová, Vágnerová a další účinkují v zatím nejlepším muzikálu v Česku za posledních deset let Fantom opery. Jenže producent František Janeček teď všechny šokoval. Vypsal konkurz na všechny role. Mají se snad hvězdy bát o práci?

Když se změní tanečník, nebo nějaký sborista, nikdo to ani nepozná, ale pokud by nastala změna u Fantoma nebo Christine, divák to pozná. A Janeček vybral nejlepší z nejlepších. Hlasy, kterých u nás moc není. Navíc tím, že tento muzikál hraničí s operou, je velmi těžké najít rovnocenné alternace.

"Cílem není to, že bych chtěl něco měnit, nebo někoho vyhazovat. To rozhodně ne," říká producent František Janeček. "Důvodem je to, abychom se pokusili najít nové tváře, hlasy, protože může někdo onemocnět, může se někdo přihodit a musíme hrát dál. A pak mě zajímá, zda se neobjeví nějací zajímaví lidé, kteří by na tu naší scénu přinesli nový, svěží vítr," vysvětlil producent, který dobře vsadil na jednu kartu, tedy na Fantoma opery, který už brzo oslaví 150. reprízu. Od října tohoto roku zahájí druhou sezónu a v té se možná už někteří nováčci objeví.

Ale ani nejvyšší český zpěvák a herec Radim Schwab, ani jeho kolega Marian Vojtko, ani jejich kolegyně Michaela Gemrotová, Monika Sommerová či další se bát o práci nemusejí. Tedy, dokud budou pracovat na stopadesát procent a hlavně bude je to bavit. Fantom opery je stále vyprodaný a je to fenomén
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?