Halina Pawlowská: Vážné zdravotní problémy. Hrozí ji smrt?

 Celebrity 
24. května 2015 00:22 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Halině Pawlowské hrozí, že skončí špatně! Profimedia
Spisovatelka, scénáristka, ale taky moderátorka a herečka Halina Pawlowská má velký problém! Když to dojde do krajnosti, může skončit na vozíku, nebo daleko hůř. Za to si ale částečně může sama. Hrozí ji obrovské zdravotní potíže!

Pawlowská, která byla vždycky kypřejších tvarů, se začala tak zakulacovat, že to chvílemi vypadá, že praskne. Nabrala mnoho desítek kilogramů. Nemá velké jen popředí a také pozadí, což se všeobecně ví, ale má už velké všechno. Bohužel její nohy připomínají nohy od koncertního klavíru. A to je problém. Už teď má prý bolesti a špatně se jí chodí. Trpí i její páteř a oběhový systém.

"Halina už není ta ženská, co má šmrnc. Už je opravdu extrémně obézní. A její nohy jsou obrovské. Její klouby - kyčle, kolena strašně trpí. Halina se zadýchává a srdce dostává zabrat. Vážně si zahrává s mrtvicí, infarktem a dalšími potížemi, protože cholesterol je největší problém a spouštěč těchto průšvihů" varuje jeden z lékařů, který Pawlowskou roky zná a má o její zdraví strach.

Pravdou je, že pokud má někdo takovou malou výšku a tak silnou nadváhu, nohy ho nemusejí unést. Spisovatelka a věčná glosátorka může skončit i na vozíku. "Ke všemu, kdyby nedejbože potřebovala operaci, může to být problém právě kvůli její velké nadváze. Fakt si zahrává, protože ona se nekontroluje a rozhodně se neomezuje," varuje známý.

Pawlowská navíc uvádí i pořad o vaření S Halinou v kuchyni a ani tam o dobré jídlo není nouze. Ke všemu je zvyklá chodit do restaurací, miluje sladké, šlehačkové dorty a podobně. To všechno může být zabiják.

V jejím věku jde o velké riziko. Přátelé spisovatelky a scénáristky Haliny Pawlowské se také shodují, že od doby, kdy přišla o svého manžela Zdeňka, přestala na sebe dbát po této stránce a v podstatě si obaluje nervy cukrem a vším tučným a mastným, jak to jen jde. Halino pozor, tvoje tělo je jako časovaná bomba. Otázka je, kdy bouchne!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod