ODHALENÍ: Nový chlap Yvetty Blanarovičové? FOTO UVNITŘ!

 Celebrity 
05. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ke komu se to tak vášnivě tulí Yvetta Blanarovičová? facebook
Čertík z Princezny ze mlejna, herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (51) je známá tím, že vztahy s muži ji moc nevydrží. Její slovenská horká krev dá zabrat i tomu největšímu podpantoflákovi. Teď si ale šoubyznysoví vrabci na střechách špitají, že je tu možná nový VIP páreček! Kdopak je ten /ne/šťastný?

Fotbalista a super hřebec Tomáš Ujfaluši (37). S ním se Blanarovičová ukazuje na veřejnosti stále častěji. Teď dokonce dala na svůj profil na sociální síti fotky, kde se k němu tulí, až podezřele divoce. Sportovec, o němž si ženy, které prošly jeho postelí vykládají doslova legendy, jak skvěle je vybavený a jak to umí roztočit, se ale nevyjadřuje.

A ani Blanarovičová k tomu nic neříká. Tváří se, jako, že Tomáš je jen jakýmsi patronem její nadace La Sophia, která se řadu let stará o talentované děti. Jenže, Ujfaluši je znám tím, že ženy ho víc než vzrušují a Yvetta má zase ráda mladé, krásné a dobře rostlé chlapy. Navíc i mladší Třeba v něm herečka a zpěvačka taky objevila nějaký talent. Kdo ví. Ještě že fotbalista nemusí replikou čertíka z pohádky říkat: Já jsem malej, ale šikovnej.

"Tomáš Ujfaluši opravdu není rozhodně malej, vážně ne, nikde!," potvrdila jedna z jeho bývalých milenek..
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím