Británie slaví! Víme, proč to ale Kate a William s dcerou nebudou mít jednoduché!

 Celebrity 
03. května 2015 04:30 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kate a William se podruhé stali rodiči! Takhle šťastní byli, když se jim téměř před dvěma lety narodil princ George  facebook
Kate Middleton a princ William se včera podruhé stali rodiči. Po princi Georgovi přivedla vévodkyně na svět holčičku. Jak se ale ukazuje, nebudou to s ní mít v životě vůbec jednoduché! VIPStory.cz požádalo jednu z předních astroložek a věštkyň o její numerologický rozbor a nestačili jsme se divit!

„Malá princezna, která je narozena v zemském znamení býka, bude v podstatě povahou po své babičce, princezně Dianě. Dcera Kate a Williama má životní číslo 6 a tito lidé mají obrovskou potřebu svobody, a nic jim nemůže nahnat více strachu než představa, že ji ztratí. Jsou velmi spontánní, člověk musí porozumět jejich rychlým rozhodnutím a impulzivním úmyslům,“ prozradila vědma Kateřina z Prahy, která už teď ví, že život nebude mít malá královská dcera zrovna jednoduchý.

Bude prý ráda pomáhat druhým, do života půjde s potřebou po harmonii v rodině, vztahu a možná to bude žena, které se bude dařit v umění. Bude však klást důraz na materiální stránku života.

„Důležité pro ni bude uznání, láska, která rozvíjí její sebedůvěru. U této princezny pak velký pozor na váhavost, roztěkanost a netoleranci. Přílišná snaha po dokonalosti a nedůtklivosti ji bude hodně komplikovat život. Nicméně bude oblíbená. Jen se musí naučit ovládání sama sebe. U lidí s těmito aspekty nejsou výjimkou záchvaty zuřivosti, maličko rozpolcenost a někdy skladba věcí a rozhodnutí, které postrádají logiku,“ říká vědma.

Protože však jde o královské dítě, čeká ji výuka etikety a další nezbytná součást přípravy pro život ve šlechtickém duchu. Ve své podstatě půjde však o poměrně silnou osobnost, těšící se dobrému zdraví a osud ji do vínku dal i dlouhověkost.

Dcerka se páru narodila včera dopoledne. Během dne se pak před zástupem médií a veřejnosti před Kensingtonským palácem objevil princ William s malým synem a zamířili do nemocnice, aby se malý George podíval na svou sestřičku. Navečer se před nemocnicí ukázala s Williamem i maminka Kate s jejich maličkou dcerkou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty