Tahle nová dvojice novácké Snídaně dnes poprvé! Jak se vám líbí?

 Celebrity 
04. května 2015 03:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Mašlíková a Petr Říbal mají dneska svou Snídaňovou premiéru! TV NOva
Modelka a moderátorka Hana Mašlíková a moderátor Evropy 2 Petr Říbal. Dnes mají premiéru na Nově. Oficiálně poprvé spolu moderují Snídani s Novou jako nová dvojice. Uvidíme, jak jim to bude klapat.

"Jasně, že jsem nervózní, ale to dáme. Zkoušeli jsme dostatečně dlouho a Mašle, tedy Hanka, je skvělá. Myslím, že na sebe dobře slyšíme a bude to pecka. Pojedeme prostě bomby," řekl VIPStory.cz před prvním vysíláním Říbal, který se připravoval psychicky i fyzicky.

Více jak čtvrt roku televize chystala nový koncept, nové studio, dekoraci a formát, v jakém se Snídaně ode dneška vysílá. Zatímco se teď vysílala z bývalé vily realityshow, kde vzniklo studio, teď se vysílá přímo z novácké části na Barrandově. Novinky k Snídani přišly televizi na mnoho milionů korun a diváci jistě ocení pestré barvy, daleko příjemnější dekoraci i super moderní techniku. A hlavně nový, svěží vítr.

"Snad budeme dobří a diváci si nás oblíbí. Doteď jsme byli vlastně moderátory - reportéry, ale moc mě to bavilo. I teď budeme pořád někam vyjíždět. Bude to akční a to mě prostě baví," dodal Říbal.

Inu, tak uvidíme, jak to těm dvěma společně bude klapat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty