SMUTNÉ! Bolestný odchod hereckých legend

 Celebrity 
02. května 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Smutná představa, že herecké legendy Fialová, Kostelka a Skořepová vzdali svůj život archiv
Ti nejlepší z nejlepších jsou zřejmě na konci svých sil! Dvě slavné herečky a jeden herec pomalu „odcházejí“ a je to obrovská škoda. Dlouho byli vitální, teď už nemají chuť žit?

Tornado Lou Květa Fialová (86), u které se projevil Alzheimer, skvělý herec a velký přítel Vladimíra Menšíka Lubomír Kostelka (88), který po těžkém úrazu je upoután na lůžko a nic už nemůže. Teď téměř nesmrtelná "čarodějnice a bylinkářka" Luba Skořepková (91). Jak se zdá, vzdává to.

Fialová je v Gerontologickém centru a poznává lidi jen, když má světlé chvilky. To, co bylo před padesáti lety si pamatuje, ale kde je, proč tam je a co se kolem ní děje, vnímá jen částečně!

Kostelka je v nemocnici na zvláštním oddělení. Pečuje o něj jeho syn, který před časem VIPStory.cz prozradil, že s jeho tatínkem je to špatné a k herectví se už nikdy bohužel nevrátí.

A Luba Skořepová? Ta najednou nemá chuť žít. "Je unavená. Je to na tom teď šparně. Prodělala těžké záněty střev, problémy se srdcem a bůhví co ještě. Přitom celý život žije skromně, pojídá ty bylinky a pořád byla plná života. Teď se zdá, že nějak nemá smysl života,“ prozradil VIPStory.cz jeden z jejich kolegů herců.

Vzdala totiž své jindy tolik milované divadlo. A to je už co říct. Herečka i po vleklých zdravotních potížích před pár lety divadlo neoželela! Všichni doufají, že je snad ještě naděje, že alespoň Skořepová se dá dohromady a ještě pár hezkých rolí odehraje.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty