Zatraceně sexy finalista SuperStar! Kdo to je? A neuvěříte, na co se chystá!

 Celebrity 
02. dubna 2015 03:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tenhle zatraceně sexy kluk je jedním z finalistů talentové soutěže... facebook
Letos odstartuje další ročník talentové soutěže SuperStar. Pravdou je, že moc lidí se ze všech uplynulých ročníků na výsluní neudrželo. Kromě Sámera Issy, Vlasty Horvátha a Sabiny Křovákové, snad už jen Martin Šafařík. A zůstal taky věrný hudbě. No, ale Martin je pořádně sexy kluk.

Fotky, které vznikly spontánně jako selfie, jedna v posteli, druhá na zahradním křesle, pověsil Šafařík, který pochází z Uničova na profil sociální sítě a sklidil obrovskou záplavu obdivu. Od holek i od kluků.

„Jo, ty fotky se líbí. Pár lidí mě vyzvalo, ať jsem odvážnější a udělám nějaké sexy, erotické fotky. Moc na to nejsem, nechci se prodávat tím, jak vypadám, ale tím, co dělám. Když o tom ale tak přemýšlím, možná to zvážím,“ usmívá se čtyřiadvacetiletý Šafařík.

Před časem měl přítelkyni, ale teď je single. Nouzi o ctitelky, ale i ctitele rozhodně nemá. „Upřímně zájemců je dost, jen na to nemám moc čas, na nějaký vztah. Dělám hudbu, zpívám na akcích, plesech a chystám nové projekty, nový singl. Rád bych udělal teď i nový klip. A chci se tomu věnovat naplno. Ale pokud by přišla ta pravá, „ořechová“, asi se bránit nebudu. Do chomoutu se ale rozhodně ještě nechystám, na to mám času dost,“ prozradil VIPStory.cz Šafařík.

Se zatím poslední SuperStar Sabinou Křovákovou je občas v kontaktu. V tom, co Sabina dělá, ji moc fandí a úspěch ji přeje. Sám prý je zvědavý, kdo novým ročníkem soutěže projde a kdo vyhraje.

„Není to jednoduché, je to hodně, hodně práce a je to i o štěstí. Ale dívat se a sledovat to určitě budu,“ slibuje Martin Šafařík, který cestuje mezi Prahou a Moravou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty