Co má krasobruslař Verner s novou Českou Miss Švantnerovou?

 Celebrity 
30. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová a krasobruslař Tomáš Verner facebook
Novou českou královnou krásy se stala Nikol Švantnerová. Dvaadvacetiletá studentka je vysazená na sportovce. Co má s krasobruslařem, mistrem Evropy 2008 Tomášem Vernerm, ke kterému se tulila na afterpárty po slavnostním finále?

Česká Miss 2015 je ze Šumperka, ale žije a studuje v Českých Budějovicích. Tomáš Verner je taky Jihočech. Že by mezi nimi něco bylo?

"Vy jste zvědaví...," usmíval se potutelně sympatický, atletický Verner, který i letos bude jezdit se show na ledě Jen počkej, zajíci. "Jediné, co máme společné je, že jsme oba z jižních Čech. Nikola je krásná holka a moc jí její vítězství přeju," prozradil VIPStory.cz Verner, který je oficiálně zatím nezadaný. Na vztahy teď prý moc času nemá.

Věnuje se krasobruslení i jako lektor, je členem svazu, který sportovce tohoto typu sdružuje a na angažmá jezdí bruslit po celém světě. Na aterpárty se k Nikol jen přitiskl, když se fotili. Vyslovil ji obdiv a pogratuloval ji a šel si po svém. Její přítel fotbalista nemusí mít tedy obavy, že by se kráska místo fotbalu začala více zajímat o krasobruslení.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve