ŠOK! Ženatý Langmajer: Co je to za ženskou, ke které se bezostyšně tulí?

 Celebrity 
31. března 2015 04:58 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lukáš Langmajer se tulí k jiné ženě, než kterou má doma... Divadlo Pluto
Herec Lukáš Langmajer, kterého znají diváci ze seriálu Vinaři, z filmu Bobule, nebo z Babovřesk, jako faráře Šoustala je už několik let ženatý a má malého syna Mikuláše. Teď se ale tulí až podezřele k jiné ženě, než ke své manželce Lucii. Co za tím je?

Mladý, talentovaný herec se ale nerozhodl zahýbat a bořit rodinnou pohodu. Své tulení se k jiné ženě má totiž ve scénáři hry Antonína Procházky.

"My jsme před časem začali v plzeňském Divadle Pluto manželů Jindřišky a Pavla Kikinčukových zkoušet komedii Klíče na neděli. No a teď ve středu nás u příležitosti 16. narozenin divadla čeká premiéra. Hraju tam mimo jiné s úžasnou Pavlou Bečkovou, s kterou jsme v Babovřeskách hráli - já faráře, ona jeptišku. Tak se na tom jevišti spolu tulíme a je nám fajn," svěřil se VIPStory.cz Lukáš Langmajer.

Jakmile zhasnou světla a zatáhne se opona, Lukáš se chová jako vzorný manžel a otec a Pavla Bečková jako vzorná manželka. "Práce v Plutu je prostě skvělá už proto, že se tam všichni známe. To divadlo je známé tím, že hraje samé komedie a lidi se sem jezdí bavit z různých koutů republiky. Tak doufám, že se s námi bavit budou," podotkl Lukáš Langmajer, který kromě toho už pomalu trénuje i na závody, protože není jen hercem, ale i motocyklovým závodníkem.

V komedii se kromě Bečkové, sešel i s Bronislavem Kotišem a Táňou Krchovovou, s nimiž hrál právě v Troškových Babovřeskách a dále se svým kamarádem, hercem Karlem Zimou, Natálií Topinkovou a dalšími. Režie se ujal známý plzeňský herec, který hrál nejen v Babovřeskách, ale nyní třeba v Ordinaci v růžové zahradě Pavel Kikinčuk.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008