Víme, co je pro Simonu Krainovou nejdůležitější na světě!

 Celebrity 
30. března 2015 17:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Simona Krainová si splnila malý sen...  archiv S. Krainové
Modelka, ale také herečka Simona Krainová je pracovně poměrně hodně vytížená. Zatímco dříve ji nedělalo problémy pařit i několik dní po sobě, dnes má priority jasně srovnané a rodina, domov a příjemné prostředí je tím, co je pro ni nejdůležitější na světě!

„Kromě zdraví, štěstí a samozřejmě lásky, je pro mě důležitý domov. To je takový ten přístav, kam se můžu vracet, kde je mi dobře, kde můžu být se svými dvěma syny a manželem. A proto, abychom si mohli své chvilky ještě více užívat a nemuseli jsme být jen v ruchu velkoměsta, jsme si pořídili útulný, malý domek na venkově. Tím jsem si splnila i svůj sen, mít možnost někde vypnout,“ prozradila VIPStory.cz Krainová.

Z Krainové je v těchto týdnech tak trochu architektka a designérka. Protože se snaží v chaloupce pod lesem na Karlštejnsku, která není žádným honosným palácem, ale kde v okolí je díky lesům skvělý, čerstvý vzduch a děti si tam budou moct hrát, sladit vše tak, aby to bylo nejen účelné, ale i hezké a útulné!

„Ráda pracuji s profesionály a strávili jsme hodiny a hodiny v showroomu Siko na Zličíně, kde jsme vybírali věci do koupelny, kuchyně, ale i další doplňky. Nebo třeba dveře. Není to jen tak, když nechcete, aby to byla každá pes jiná ves. Aby to bylo příjemné i pro děti a účelné. A pokud k tomu máte odborníky, kteří vám i dobře poradí, je to o dost snazší,“ prozradila modelka, která je hlavně máma od rodiny. Na to myslí především.

Společně s manželem Karlem se snaží, aby interiér skromné, leč romantické chalupy, u které bude i malý bazének pro letní šplouchání, byl vyladěný do country stylu, který podtrhuje venkovskou atmosféru plnou chvil oddechu a příjemného relaxu. To je přesně to, co Krainová potřebuje. Městský ruch, večírky, focení, různé společenské akce jsou věc jedna, ale pak nastává doba relaxu, klidu, pohody a to je věc hodně důležitá. A Krainová sama už dávno zjistila, jak důležité je, aby rodina byla v pohodě a klidu a k tomu je potřeba mít příjemné prostředí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod