SKANDÁL! Z Trošky udělali zoufalce! Zbytečně! FOTO UVNITŘ!

 Celebrity 
11. března 2015 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zdeněk Troška rozhodně není zoufalý z toho, že by musel slevovat při prodeji nemovitosti! Nemá důvod! archiv filmu
Už od školy víme, že opisovat se nemá! A když už, tak přesně! Právě to způsobilo nesmysly o tom, že režisér komedií Slunce, seno nebo Babovřesků Zdeněk Troška je zoufalý a nešťastný, protože nemůže prodat "svou" chalupu v rodných Hošticích a musel slevit! Ještě kdyby byl režisér vlastníkem domu. A to není!

Nejmenovaný týdeník a následně deník, si nebyl chopen ověřit fakta a udělal z Trošky zoufalce, který na to ještě pomalu doplácí.

VIPStory.cz jako první informovalo o tom, že v Hošticích u Volyně je na prodej několik domů. Kromě chalupy známé jako té od Konopníků ze Sluncí, sen, je na prodej i původní rodný dům Zdeňka Trošky. Z toho je už asi deset let penzion a dvakrát změnil majitele. Troška a jeho rodina není vlastníkem už mnoho let a tak nemá režisér důvod, aby si rval vlasy.

"Není to náš dům. Býval, ale nemáme s tím nic společného!" prozradil režisér s tím jen, že si nemyslí, že by za neúspěchem v prodeji domů v Hošticích byl fakt, že vísku ročně navštěvují desítky tisíc turistů. Jenomže domy stojí na návsi a to může lidem hledajícím klid vadit. Proto není o nemovitosti takový zájem, jako kdyby stály někde na okraji.

Pravdou ale je, že bývalý Troškův domek je téměř bez pozemku a ten druhý /Konopníků/ zase pozemky má. Jen potřebuje kompletní rekonstrukci.

"Hoštice opravdu nejsou lokalitou, kde by se lidi o nemovitosti prali. Když se tu něco prodává, trvá to půl roku, rok, dva. Jak dlouho se třeba prodávala slavná chalupa Michala Tučného," prozradila jedna z realitních makléřek. Hoštice jsou nejslavnější vesnici u nás. Ne každý chce ale žít nebo se rekreovat v ruchu davů turistů, jenž do obce kousek od Volyně jezdí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak upevnit partnerský vztah? Malá gesta a projevy lásky v každodenním životě mají obrovský vliv

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty