ODHALENÍ: S tímhle fešákem si užívala Beáta Rajská!

 Celebrity 
09. března 2015 03:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Beata Rajská a Jose Luis Yuve Guerlain
Beáta Rajská je přední česká návrhářka. A ve světě módního návrhářství je nejdůležitější mít originální nápady, šikovné ruce, používat kvalitní materiály a stejně jako v jakémkoli jiném odvětví, umět tyto vlastnosti prodat.

úspěšné také proto, že při nich vyžaduje dokonalé líčení svých modelek podle nejnovějších trendů. Aby byla schopná objektivně posoudit a vybrat to nejlepší, musí všechny produkty otestovat doslova na vlastní kůži. Výrobků je ale na trhu nespočet a probrat se jimi není pro tak zaměstnanou ženu časově zvládnutelné. Beata Rajská proto náramně uvítala, když ji navštívil její kamarád, špičkový vizážista, Jose Luis Yuve a přivezl jí ukázat novinky letošního roku v dekorativní kosmetice významné značky.

„S Beatou jsme se potkali na loňském filmovém festivalu v Karlových Varech. Doslova mne tam okouzlila svým šarmem a osobností. Vyzařuje z ní vše, co na ženách miluji – je ženská, jedinečná, krásná a má vlastní názor na svět,“ nadšeně popisoval první setkání s Beatu Jose Luis Yuve, mezinárodní make-up artista, který byl minulý rok hlavním vizážistou českých i světových filmových a módních hvězd filmového festivalu.

Beata se s Jose Luisem na filmovém festivalu nejen poprvé setkala, ale dokonce měla i tu čest, že ji nalíčil. Už od první chvíle se mezi nimi vytvořilo silné přátelské pouto a okamžité splynutí duší.

„Ve Varech kolem nás byly modelky, herečky a on se ke mně choval jako k největší hvězdě. Něco jsem si chtěla podat a on přiskočil a řekl: „Ne, ty ne! Ty nejsi “jen“ modelka! Ty jsi star!“ To bylo moc milé! Každá z nás se chce občas nechat hýčkat a Jose to umí,“ dodala Rajská, která má právě od Joseho na zdi v kanceláři “list líčení“ s věnováním a slovy: „Beato, MAKE UP jsou šaty Tvé tváře!“
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím