Proč si kráska Táňa Kuchařová pořídila tohle selfie s Yvettou Simonovou?

 Celebrity 
11. března 2015 04:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Táňa Kuchařová si pořídila selfie s legendou české hudební scény Yvettou Simonovou Evegreen tour
Miss World 2006 Táňa Kuchařová to rozjela. Pořídila si selfie s legendou české hudby Yvettou Simonovou nebo zpěvákem Karlem Štědrým. Ne, že by je zastavila na ulici. Kráska má totiž s oběma a nejen s nimi, teď hodně společného. Zapojila se do unikátní Evegreen tour!

Kuchařová se zúčastnila křtu klipu Nebe na zemi, které je součástí Evegreen tour 2015. Na to společně s největšími hity vyrazí Yvetta Simonová, Josef Zíma, Eva Pilarová, Karel Štědrý, Pavlína Filipovská, Karel Kahovec a Viktor Sodoma a tři kapely - George & Beatovens, Rangers Band a Patrola Šlapeto.

Kuchařová se totiž věnuje i vlastní nadaci, která se stará o seniory. Může za to vztah s její vlastní babičkou, respektive babičkami. V její rodině jsou prý samé silné ženy.

"Hodně mě ovlivnil i můj vztah s vlastními prarodiči. Pro mě ta pomoc starším lidem byla jednoznačná," říká Miss World 2006.

Když už se účastnila slavnostního křtu v restauraci v centru Prahy, udělala si pár selfie fotek na mobil.

Právě výtěžek z prodeje písničky a klipu Nebe na zemi, půjde na nadaci Táni Kuchařové. Celkem 10 koncertů po ČR odstartuje 30. března v Pardubicích a zakončí 6. května v Českých Budějovicích. Mezitím 29. dubna proběhne velký koncert v pražské Lucerně na který se chystá i řada českých celebrit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím