Harapes s Březinovou, vosková Mesarošová, zarostlý Maxa a elegantní Přeučil! Narozeniny vynálezce mužské krásy!

 Celebrity 
05. března 2015 03:35 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Eva Hrušková, Jan Přeučil a oslavenec David Novotný, ředitel soutěží Muž roku a Sestřička roku archiv D. Novotného
Celá řada známých osobností přišla do pražského Divadla Semafor popřát vynálezci mužské krásy, tedy řediteli prestižní soutěže Muž roku Davidu Novotnému k jeho významného jubileu. I když se na číši vína a následném představení Coco Chanel všichni bavili, bylo se i tak na co dívat. I když jak kdy.

Asi nejhůře vypadala modelka a zlatokopka Dominika Mesarošová. Dokonce si ji jeden návštěvník na chvíli spletl s voskovou figurinou. Za to sice zarostlý a lehce zestárlý, ale pořád sexy padesátník Martin Maxa všechny mile potěšil.

Dorazili třeba Marcela Březinové, ke které se až nebezpečně tulil Vlastimil Harapes, nejvyšší český zpěvák a Fantom opery Radim Schwab a vždy elegantní pár Jan Přeučil a Eva Hrušková.

"Letos jsem chtěl své půlkulatiny oslavit netradičně, a proto jsem své přátele pozval do divadla na představení Coco Chanel. Myslím, že se to všem líbilo a jsem rád, že pozvaní přátelé dorazili," pochvaloval si David Novotný, který je českým průkopníkem soutěží o nejkrásnějšího muže. Letos pořádá už 16. ročník Muže roku a právě v těchto dnech probíhají castingy.

Kromě toho založil Novotný i soutěž Sestrička roku, na jejím konci je pak nejsympatičtější a nejoblíbenější zdravotní sestra. Organizátor a ředitel soutěže se věnuje také charitativním projektům a řadě dalších. Na všech spolupracuje s celou plejádou českých celebrit.

"Davida máme velmi rádi, je nám nesmírně sympatický a byli jsme mnohokrát na jeho akcích, které byly vždy nesmírně milé, hezké, a přátelské a ještě pomáhá dobré věci. Proto jsme s Evinkou rádi toto pozvání přijali," pochvaloval si Jan Přeučil po boku s českou Popelkou Evou Hruškovou.

Naopak poprvé přišel i český Fantom opery, herec a zpěvák Radim Schwab. "Davida Novotného jsem znal jen z doslechu, ale můj manažer nás zkontaktoval a David byl tak moc milej, že mne oslovil s tím, abych se jeho skvělých projektů Sestřička roku a Muž roku zúčastnil. Přijal jsem velmi rád a oslavenci přeji kromě zdraví a štěstí ještě mnoho úspěšných ročníků jeho aktivit," popřál Schwab.

Marcela Březinová se skvěle bavila se svým kamarádem a i kolegou z konzervatoře Vlastimilem Harapesem, Martin Maxa přišel s manažerkou Zitou a nechyběly ani další osobnosti, jako Jan Čenský či Libuše Švormová... A jestliže Novotný dokázal teď zaplnit Semafor, možná se mu podaří u oslavy čtyřicátin zaplnit i Lucernu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod