Tenhle mladý fešák nahradil v Draculovi stárnoucího Pavla Vítka

 Celebrity 
05. března 2015 04:00 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pepa Vágner hraje v muzikálech od svých osmi let a má už hodně zkušeností archiv J. Vágnera
Mám rádi vůni tvý kůže, to sice zpěvák Pavel Vítek (52) zpívá, ale je to hit starý třicet let. A protože jemu už není ani třicet ani čtyřicet, musejí ho v prestižních dílech nahradit jiní! Například i v muzikálu Dracula, který má dnes a zítra obnovenou premiéru,tuhle roli převzal Josef Vágner!

Sice v omezeném počtu představení, ale přesto Hudební divadlo Karlín uvádí znovu nejúspěšnější český muzikál Karla Svobody. Důvodem je dvacáté výročí od jeho původního uvedení na scénu. Někteří z herců nebo zpěváků, jako Leona Machálková, Hana Křížková a další se vrátili, jiní byli nahrazeni. Ať už to byl Daniel Hůlka nebo třeba zpěvák z Karlštejna Pavel Vítek. Ten prý už tehdy měl podle některých "milých" kolegů problémy jeden z tónu vyzpívat.

Roli kněze Stevena získal jeden z nejobsazovanějších herců a zpěváků v českých muzikálech ve své věkové kategorii Josef Vágner (24).

"Jsem za to moc rád. Je to skvělý kolektiv a jsem moc rád, že jsem byl osloven, abych v Draculovi hrál," prozradil VIP Story.cz syn slavného hitmakera Karla Vágnera, Josef, který jde z muzikálu do muzikálu.

"Hraju zároveň v Třech mušketýrech, teď zkoušíme a finišujeme s Mýdlovým princem. Do toho dodělávám školu. nenudím se, ale zatím to zvládám," hlásí hrdě Pepa Vágner.

Proto, aby všechno stíhal, jezdí po Praze na koloběžce, kterou si pořídil vloni a "nakazil" tak koloběžkománií mnoho lidí. "Je to super prostředek, můžu s tím i do metra, nebo si to složím, dám do auta do kufru a kdekoli to vytáhnu a jedu," doplnil mladý talentovaný herec a zpěvák, který kromě muzikálů koncertuje po Čechách i Moravě.

On i jeho kolegové má za sebou už několik zájezdových představení s Draculou, teď se dopilují detaily a v týdnu nastane velká premiéra obnoveného představení, které se vrací k 20. výročí od jeho uvedení.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47