Nová dvojice českého šoubyznysu? Jako kdysi Bartošová a Sepéši?

 Celebrity 
26. února 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Adéla Částková a Sebastian Matt... nový pěvecký pár českého šoubyznysu?  archiv A. Částkové
Že by v českém šoubyznysu vznikala nová dvojice, něco, jako kdysi byla Iveta Bartošová a Petr Sepéši? Mladičká zpěvačka a herečka Adéla Částková a začínající zpěvák, účastník SuperStar Sebastian Matt začali spolupracovat. A dokonce chystají něco pro dobrou věc.

Adéla má za sebou zatím menší roličky v seriálech, jako třeba Ordinace v růžové zahradě, muzikál Let snů Lilli v Brně, v kterém účinkuje, vystupuje na kulturních a společenských akcích. Sebastian se věnuje muzice a rád by se prosadil i v sólové dráze. Jenže, je možné, že z nich budou skokani roku, hvězdný pár. Dokonce už natáčeli i nový klip.

„Chodím na hodiny zpěvu, a všechno, v čem vystupuji, mě moc baví. Pořád se učím nové věci a ráda bych se tomu i v budoucnu věnovala profesionálně,“ svěřila se VIP Story.cz Adéla Částková, která do toho studuje na gymnáziu a má i další aktivity.

Stejně tak jako její kamarád Sebastian. Dokonce nyní pro jednu charitativní organizaci připravují část, která má sloužit jako stěžejní díl její nové kampaně.

„Zatím nechceme prozrazovat nic, ale jde o hudbu a o zpěv. Mohl by se toho zúčastnit každý, kdo chce zpívat a vlastně tím i pomoct. Víc ale zatím nemůžeme prozradit,“ dodala Adéla, která vloni vyhrála i malou talentovou soutěž na facebooku v rámci Černobílého turné Lucie Bílé.

Adéla se Sebastianem dokonce nazpívali i slavný hit nedávno zesnulého Petra Hapky, který vytvořil před mnoha lety s kolegou Michalem HoráčkemDívám se dívám. Nyní čekají, co na to známý textař a umělec Horáček, kterému nahrávku poslali k posouzení. Kromě převzatých věcí, by se rádi zaměřili i na své vlastní skladby. Uvidíme, jak se jim to podaří.

Talent, odhodlání, ale i zdravou sebekritiku mají. A to všechno je dobrý předpoklad, aby se v malém, českém šouzbyznysovém rybníčku prosadili a udrželi se.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve