Půjde manžel hvězdy filmu "Líbáš jako Bůh" za mříže? Hrozí mu až 15 let!

 Celebrity 
23. února 2015 03:59 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hvězda filmu Líbáš jako Bůh po rozvodu jenom kvete Facebook
Slovenská Národní kriminální agentura obvinila exmanžela Kamily Magálové z rozkrádání eurofondů. Podle policie měl Slavomír Magál od státu požadovat podvodně v přepočtu téměř šestnáct milionů korun. Podle obžaloby se jedná o organizovanou skupinu a do rozsáhlé kauzy je namočeno až 40 osob.

O co přesně jde? Během první vlády Roberta Fica si Magál vyžádal peníze na rozvoj farmy u Nového Mesta nad Váhom, aniž by zmíněný projekt vůbec existoval! Když se zjistilo, že projekt je fiktivní, chtěla Zemědělská agentura peníze logicky zpět. Magál se ovšem pokusil scházející peníze převést z jiných eurodotací, které dostával na svoje zemědělské aktivity a chov koní. Právě nepravdivé údaje v žádosti o eurodotace spustily vyšetřování. Magálovi v případě uznání viny hrozí 10-15 let za mřížemi.

Podnikatel ještě před rokem tvrdil, že humbuk kolem jeho osoby je pouhým projevem závisti. Kolem Magála bylo tehdy opravdu trochu rušno. Manželství s populární herečkou Kamilou Magálovou bylo po dlouhých dvaačtyřiceti letech rozvedeno a manželé se nemohli dohodnout na rozdělení rozsáhlého majetku. Tehdy pětašedesátiletý Magál se oženil pouhé tři týdny po rozvodu, neboť porod jeho o třicet let mladší partnerky byl na spadnutí. Novomanželka Magálová se u našich sousedů stala terčem kritiky, neboť byla většinou národa považována za zlatokopku. Sama však prohlašovala, že peníze ve vztahu nehrály vůbec žádnou roli a věk také není na překážku.

Jak si poradí v případě, že manžel půjde opravdu za mříže, je ovšem otázka. Ale snad jí zůstanou jako útěcha alespoň nějaké peníze. I když nehrály ve vztahu žádnou, ale opravdu žádnou roli, tak nyní se možná budou přece jenom hodit.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve