Čeho se tak moc bojí Eva Decastelo?

 Celebrity 
21. února 2015 04:00 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Eva Decastelo k nepoznání. Takhle vypadala v rámci promo focení k pořadu New Look honzakorinek.cz
Je mladá, krásná, úspěšná, pracovitá a má skvěle fungující rodinu. Přesto je věc, před kterou ji naskakuje husí kůže a má z ní strach. Čeho se tak bojí moderátorka a herečka Eva Decastelo? To prozradila v souvislosti s natáčením další řady oblíbeného pořadu NEW LOOK.

Nezvyklé, přesto velmi kreativní účesy a celkové proměny pro ženy různých kategorií a profesí. Ale i pro samotnou Evu Decastelo bylo focení kolekce The NEW novou zkušeností a setkáním tváří v tvář s příběhy, které prožívala před televizní kamerou. Někdy jsou to prý docela kruté věci, kterých, jak přiznává, se hodně bojí.

„Jsem moc ráda, že jsem se s holkami, které s týmem proměňujeme, měla možnost potkat. Některé osudy jsou silné a jde z nich mráz po zádech,“ říká moderátorka a dodává. „Nedovedu si vůbec představit, že bych měla zažít šikanu, nebo že by mě měl trápit a týrat někdo z rodiny, to je hrozné. Tohle bych nechtěla nikdy zažít,“ podotýká.

Sama má to štěstí, že žije v harmonickém vztahu a obklopená milující rodinou. Dobře ale ví, co prožívá řada žen, někdy možná i mužů od svých nejbližších.

Moderátorka se ale setkává i s jinými příběhy, třeba nemocnými, ale statečnými ženami, kdy třeba podstoupí transplantaci plic kvůli cystické fibróze. „Obdivuji třeba tuhle mladou dámu, která chce si svůj život užít, protože už teď ví, že nebude mít tolik času jako její vrstevníci a zaujalo mě, že píše svůj blok o vizážistice, módě a trendech. Moc jí fandím,“ dodala Eva Decastelo.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47