Na pohřeb herce Pohana přišel jen jediný slavný. Ostatní se na něj vykašlali!

 Celebrity 
21. února 2015 03:06 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pohřeb Jana Pohana se konal v kruhu rodiny, přátel a sousedů VIPStory.cz
Herce Jana Pohana (+84), který minulý pátek náhled zemřel, vyprovodily na poslední cestě desítky lidí a sousedů z jeho milované Kvildy. Ze slavných přišel ale jen jediný, zpěvák a hudebník Petr Rezek s manželkou.

Hnědá rakev, dcera, syn, tři vnoučata a doma čtyři pravnoučata, to byla Pohanova rodina. Ta se také s milovaným tatínkem, dědečkem a pradědečkem rozloučila. Z kolegů umělců kromě Rezka, který přinesl jednu růži, nikdo nepřišel.

"Je mi smutno po tatínkovi," hlesla dcera Kateřina Špačková. Ji, ale i další příbuzné a známé prý mrzelo, že nikdo z herců nedorazil. Jen Petr Rezek, který má kousek od Pohana na Šumavě taky chalupu.

"Jestli je to tím, že to nebylo v Praze ale Budějovicích, že je pátek a mají práci? Ale někdo přijít mohl," řekla sousedka Jana Pohana z Kvildy.

Po obřadu byl herec zpopelněn. Urnu si vyzvedne rodina. Jak s ní naloží, není jasné. Na Šumavě, kde to Jan Pohan, který tam natočil i několik filmů, to miloval. Není vyloučeno, že popel bude umístěn právě tam.

Herec to neměl v životě jednoduché. Jeho rodiče zemřeli tragicky, stejně jako později i jeho druhá žena. Přesto vychoval děti a ještě se věnoval skvěle své herecké profesi. Poslední rolí byla role policisty v kriminálce Policie Modrava, kterou od příštího týdne uvede televize Nova. Tak moc se těšil na premiéru, ale bohužel se jí herec a dabér už nedožil!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve