Mrkejte, jak Zdeněk Pohlreich rozmazluje svoji nemocnou manželku. Sbíhají se nám sliny!

 Celebrity 
26. ledna 2015 11:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tomu říkáme láska v dobrém i zlém! Facebook
Manželka Zdeňka Pohlreicha již tři měsíce bojuje s rakovinou. S léčbou ztratila vlasy, necítí se po chemoterapii dobře, ale přesto chce žít. Bohužel když vám někdo chce zničit život, nestará se o to, jak se zrovna cítíte.

Málokomu unikla kauza, která rozebírá dopodrobna Zdeňky minulost, když ještě pracovala jako učitelka. Ve svém muži má však i přesto veškerou podporu a dokonce si ji ještě rozmazluje. „Kančí guláš s čokoládou a domácím chlebem od manžela. Pane bože!,” pochlubila se Pohlreichová na sociální síti s chuťovkou od svého kuchaře, který je teď prý také více doma, chodí s ní na chemoterapie a dělá co může, aby jí bylo lépe.

Dva měsíce poté, co se Zdeňka smiřovala s tím, že má rakovinu, posvítili si na ni vyděrači s materiálem, který se nedávno dostal ven a způsobil velký poprask. „Někdo mě zval na schůzku a říkal, že pokud se nedostavím, budu velice litovat, že má něco, co může zničit život mně i mým blízkým. Tušila jsem o co může jít, ale odmítla jsem,” svěřila Blesku a jak to dopadlo už víte.

Po telefonu s vyděračem Zdeňka svému muži všechno prozradila a on to prý pochopil. Je vidět, že svoji druhou polovičku na oko tvrdý šéf opravdu miluje.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím