Pacifistka Andrea Kerestešová se porvala s kamarádkou. Hádejte kvůli čemu?

 Celebrity 
18. ledna 2015 06:19 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Andrea vypadá jako křehká bytost Profimedia
Andrea Kerestešová je na pohled krásná a křehká bytost. Když jsme ji však viděli v tradičním kalendáři, který kromě masných výrobků zapojuje do ”akce” také známé osobnosti, napadlo nás, zda bychom neměli svůj názor na krásnou Slovenku přehodnotit.

„Na fotkách jsem Bond Girl, ale ve skutečnosti nemám ráda zbraně. Jsou tady a ještě dlouho tu budou, ale nepodporuju je a nechci je mít ani v ruce. Symbolizují násilí a už se objevují naprosto všude, takže je zbytečné je rozšiřovat z mé strany,” řekla vipstory.cz Andrea, která si vydobyla, že ze šesti snímků bude mít zbraň jen na jednom.

Ve skutečnosti ale nemá tak čistý trestní rejstřík jak prezentuje. „Jednou jsem se poprala jako dítě s mojí kamarádkou. Bojovala jsem za pravdu. Tahaly jsme se za vlasy a asi to bylo poprvé i naposledy. Konflikty nemám ráda,” dodala herečka. Andrea zastává názor, že nečiní ostatním to, co nechce, ani činili oni jí.

Zbraně jsou všudypřítomné a dokonce ani křest se bez nich neobešel. Šampaňské totiž místo ze sklenice teklo ze stříkacích pistolek. Je to James Bond, to prostě jinak nešlo!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve