Menzelovi si nemají co vyčítat. Když byla Olga ve druhém měsíci, Jirka na veřejnosti prohmatával šaty známé moderátorky. Zrovna byla v nich...

 Celebrity 
15. ledna 2015 14:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Menzelovi tvoří podivný milostný trojúhelník Profimedia
V kuloárech se kromě žhavé informace, že Olga Menzelová je v osmém měsíci těhotenství špitá také o tom, kdo je vlastně otec. Bude to tentokrát oscarový režisér nebo si nastávající maminka zase užila někde bokem?

Vztah manželů Menzelových je velmi uvolněný. Přestože by Olga mohla mít spoustu jiných a neméně zaopatřených mužů, rozhodla se žít po boku Jiřího, ale musela se smířit s tím, že on už ve svém věku děti nechce. Místo aby si vzal příklad třeba z takového Karla Gotta nebo Jana Saudka, kteří plodí potomstvo kdykoliv na to zrovna přijde chvilka, Menzel se bál, že by nemusel dítěti ve svém věku předat ”čerstvé geny”. Tudíž otcem Anny Karoliny, první dcera Menzelové, je mladší režisér Jaroslav Brabec.

Pěkně se nám ten trojúhelník zamotává, že? Nastalou situaci bohužel Olga komentovat nechce, ale nutno podotknout, že ”rejža” Menzel je taky pěkný vykuk. Na festivalu v Karlových Varech, kdy už jeho choť měla být ve druhém měsíci těhotenství, on přede všemi lacině osahával zadní partie Gábiny Partyšové. Nemají si tedy co vyčítat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod