Královna šansonu Hegerová „vstala z mrtvých“! Víme, na co se chystá.

 Celebrity 
15. ledna 2015 05:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zázraky se dějí! Hegerová mluví, vtipkuje a dokonce se pokouší i chodit. Profimedia.cz
Královna českého šansonu Hana Hegerová (83) doslova „vstala z mrtvých“. Zatímco na konci loňského roku prodělala kombinaci infarktu a mrtvice a lékaři nedávali skoro žádné naděje, nyní se slavná zpěvačka vrací zpět do života a má chuť žít.

Dvakrát byla v umělém spánku a vše vypadalo, že to pro ni bude fatální. Kdo by čekal, že se zpěvačka, která se už čtyři roky straní vystupování na veřejnosti, toho dostane z nejhoršího? A přeci, zázraky se dějí! Hegerová mluví, vtipkuje a dokonce se pokouší i chodit.

Po záchvatu mrtvice byla částečně paralyzována, ale i pohybové ústrojí se částečně obnovuje. V době, kdy byla ještě doma a než ji postihlo onemocnění, se pohybovala spíš na vozíčku a chodila velmi špatně a jen minimálně.

„Paní Hegerovou probudili z umělého spánku už před Vánoci a byla z nemocnice na Karlově náměstí propuštěna. Nyní je v jednom z prestižních zařízení v Praze čeká ji ještě další rekonvalescence v některém z mimopražských specializovaných ústavů,“ prozradila rodinná známá slavné umělkyně s tím, že ji dokonce chutná jíst, což je důležité. Byla hodně zesláblá a razantně zhubla.

I když její příbuzní a přátelé jsou vděční za to, že se jim jejich milovaná Hana vrátila do života, už ale nedoufají, že by se vrátila na jeviště.

„Tolik sil a energie zase už nemá, ale na to, aby ještě poměrně klidně a spokojeně v klidu žila, má energie dost. A o to jde, prozradili její přátelé.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím