Úspěch se v Čechách neodpouští. Moderátora už na Nově nepozdraví ani klika od dveří.

 Celebrity 
14. ledna 2015 08:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nedělní tisk 17.srpna 2014  Facebook
Je to pravda odvěká, že úspěch se v Čechách zásadně a nikomu neodpouští. Po nečekaném úspěchu své kuchařky s recepty za kačku, nyní moderátor Láďa Hruška zažívá odvrácenou tvář slávy. Zdroj z televize Nova vyzradil, že mezi kolegy je kulinářský experimentátor čím dál méně oblíbenější a jedna pomluva stíhá druhou.

Na Barrandově se nese jeden hlas, že je Hruška namyšlený ješita, který sotva odpoví na pozdrav. Svého kolegu dokonce začali někteří profesně odepisovat s tím, že jako moderátor si na televizních obrazovkách už ani neškrtne.

Naposled si nehezky přihřál svoji polívčičku moderátor televizních novin Rey Koranteng. Na adresu Hruškových receptů se vyjádřil velmi nelichotivě. Některé se prý nedají vůbec jíst a po kuřecích kůžičkách bylo půlce redakce špatně.

Tak nevíme, recept na kůžičky jsme, pravda nevyzkoušeli. Ale i jiné Láďovi recepty jsou trochu na pováženou. Například osvědčený recept na domácí vaječný koňak může být také pěkně zrádný. Tady ovšem spíše záleží na tom, v jak velkém množství ho zkonzumujete.

Jak je vidět, nemá to v současné době Láďa Hruška mezi svými kolegy vůbec lehké. Moderátor zažívá odvracenou tvář svého úspěchu a máme pro něj špatnou zprávu. Může být ještě hůř.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve