ODHALENÍ! Dáša Havlová je tak slavná, že je i na mapách! Ale jak je neopatrná!!!

 Celebrity 
13. ledna 2015 09:50 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Vila Dagmar Havlové v pražských Střešovicích, luxusní BMV a bývalá první dáma na cestě k němu.  / inStory.cz
Tak to je síla! Bývalá první dáma, dnes opět herečka a vdova po prezidentu Václavu Havlovi – Dagmar Havlová může o sobě říct, že je tak slavná, že je všude, dokonce i na mapách! Společnost Google, která poskytuje službu, jenž umí přes fotky prohlížet i ulice obcí a měst, pořizovala speciálním autem záběry zrovna ve chvíli, kdy se Havlová kamsi pakovala. A co fotky odhalují? Jeden by se nestačil divit!

Dagmar Havlová, na snímcích podle zákona se zarastrovaným obličejem, ale stoprocentně k poznání, je zachycena před svou vilou v pražských Střešovicích a opodál je zřejmě její luxusní BMW, u kterého jsou pozotvírány dveře i kufr. Po bližším zkoumání lehce podzimně laděných snímků ale každý zjistí, že Havlová byla u vozidla sama a měla spoustu práce s nakládáním do auta. Nakládala totiž mnoho tašek do vozu. Dokonce i do kufru.

Za sklem na zadních sedadlech je evidentní dětská sedačka. Chystala se tehdy, kdy ji kamera služby od Googlu zachytila pro svou vnučku, anebo ji naopak odvážela její mamince, své dceři Nině, která bydlí jen pár ulic od ní? To se asi nedozvíme. Havlová se k podobným věcem nevyjadřuje.

Z toho ale vyplývá, jak je bývalá manželka prezidenta neopatrná! Ulice liduprázdná, auto s otevřenými dveřmi i kufrem a náklad nikdo nehlídá. Vždyť stačila chvilka nepozornosti, nebo malé zdržení uvnitř domu a nenechavý lapka si mohl cokoli odnést. Možná by stálo za to příště být více opatrný, protože jsme přeci jen v Čechách, paní Havlová!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod