Holčička z reklamy na Kofolu se podle zdroje z okolí rodiny narodila jako chlapeček! To je doslova vánoční šok!

 Celebrity 
17. prosince 2014 11:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Takhle vypadá holčička po deseti letech Facebook
My ji milujeme, Vy ji milujete, takže není co řešit. Vánoce si prostě bez ušišlané kudrnaté holčičky v Čechách už ani neumíme představit. Proč nás zrovna tento příběh již deset let bere za srdce nevíme, ale lví podíl na tom má nepochybně hlavní aktérka Sandra Flemrová. Je zkrátka boží!

Když jsme však na jednom z našich portálů inStory.cz zveřejnili článek, který se k této reklamě váže, jedna ze čtenářek nám řekla něco, co by nás ani v nejživějším snu nenapadlo! „Ta holčička je chlapeček, lépe řečeno byla. Znají ji moji příbuzní. Ale je to roztomilý,” prozradila čtenářka. Více informací se nám od ní však nepodařilo zjistit.

Je to snad důvod proč se Sandra za žádnou cenu nechce dostat do kontaktu s médii? Protože tají pravdu o svém původním pohlaví? Flemrové byly v době natáčení nějaké čtyři roky. Že stihla do té doby natočit kultovní reklamu je možné, ale že by mezitím stihla i výměnu pohlaví? To už se nám moc nechce věřit.

Je však zaznamenán případ, kdy rodičům pětiletá holčička řekla: Maminko a tatínku, já jsem chlapeček! Podle odborníků zjišťují děti už někdy mezi třetím a pátým rokem života, že v jejich těle není něco v pořádku. Takže možné to je.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod