Hlášení pro slavné čtyřicátnice: Na scéně se objevilo 5 nových koloušků! Chcete je?

 Celebrity 
17. prosince 2014 04:30 / redakce
  0
Loading...
📷
4 fotografie v galerii
Kluci představili nový klip, který vznikal v ateliérech na Barrandově. Nemoros
Jsou mladí a odvážní, je jich pět a umí zpívat! To je nový a první česko-slovenský profesionální boyband – říkají si UNITED 5! Vzešli z unikátní akce Projekt boyband – Staň se hvězdou. Je jim od 16 do 21 let, pochází z Čech a ze Slovenska a prý jsou z poměrně chudých poměrů.

Na jejich oficiální představení a křest singlu a klipu s názvem Longest Summer, přiletěl dokonce až z Británie slavný producent Andrew Murray, který spolu se svým kolegou Denisem Ingoldsbym spolupracují řadu let s hvězdami, jako Michael Jackson, Lionel Ritchie, Diana Ross, Christina Aguilera, Alicia Keys, s Dj Tiesto či dívčí duo Tatu

Právě Murray stál u jejich zrodu a vybíral je také z části při castinzích, u kterých seděli i dva členové legendární skupiny Lunetic Aleš Lehký a Vašek Jelínek. Právě Lunetici se slavnostního antré nové chlapecké skupiny zúčastnili v kompletní sestavě.

„Jsme rádi, že se podařilo vybrat právě tyhle kluky, mají talent a umí makat. Jsou si dobře vědomi toho, že nic není zadarmo,“ řekli svorně Lunetici, kteří mají slávu za sebou, ale United 5 ji má před sebou.

„Skvělá práce. Gratuluji vám k výběru opravdu dobrých zpěváků. Jsem šťastný, že mohu být při tom“ prohlásil britský producent Andrew Murray po prvních hlasových zkouškách ve studiu. Je prý rád, že kluci se nevybrali jen podle sympatického vzhledu a mladistvého věku, ale hlavně proto, že něco umí.

„Byla tady celá řada různých skupin a kapel, ale United 5 nejsou nějací amatéři, co zkouší v garáži. Mají za sebou profesionální tým s mezinárodní účastí,“ řekl producent projektu Roman Rossi.

Kluci představili nový klip, který vznikal v ateliérech na Barrandově. Vypráví příběh jednoho pokoje v různém historickém období. Připraveny jsou další písničky a mladíci se už teď chystají na natočení dalšího klipu. Teď je ale čeká mediální tour a první profesionální vystupování po českých i slovenských klubech.

Matt, Marty, Norbert, Peter a Mário se nudit rozhodně nebudou. Pár dní odpočinku je čeká přes Vánoce, pak ale nastoupí opět do rozjetého vlaku, z kterého nesmí vyskočit. „Víme dobře, že jsme dostali obrovskou šanci. Sedli jsme si i lidsky, jsme kamarádi a umíme držet pospolu. Snad nám to vydrží. Nejsme z bohatých rodin a taky víme, že nic není zadarmo. Teď je to jen na nás,“ říkají kluci z United 5.

„Každý, kdo třeba slyšel jen DEMO nahrávky, měl pocit, že to jsou hotové věci. Takhle jsou dobří. To je nechci přechválit, ale oni opravdu dobří jsou,“ dodal britský producent Murray.

O spolupráci s nimi se zajímají dokonce už i někteří čeští a slovenští umělci. Dokonce dvě zpěvačky zvučných jmen projevily zájem, s tím, že by natočili s boybandem písničku. Kluci se tomu nebrání, ale rádi by se nejprve trochu otrkali a pak se vrhli i na širší spolupráci.

Tak jim držme palce, ať jim to zpívá.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve