Princ Čenský stárne! Zlobí ho zrak, za chvíli bude chodit s bílou hůlkou!

 Celebrity 
16. prosince 2014 09:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Čenský stárne s grácií.  archiv TV Barrandov
Na každého jednou uhodí stařecké neduhy. Bohužel i na věčného prince Jana Čenského (53). Už dávno nevypadá jako jinoch, vlasy mu zešedivěly, obličej samá vráska…ale i tak má stále šmrnc a charisma. Jenže herec přiznává, že kromě paměti ho zrazuje i zrak. Prostě je to s ním už zlé…

„Pan Menšík, se kterým jsem hrál první pohádku Princové jsou na draka mi řekl, že až mi vypadají zuby, vlasy a přestanu vidět, budu na dvě věci. Tak vlasy zatím drží, ale mění barvu. Dobře slyším, což je občas na škodu, zuby drží moje vlastní díky mamince, která byla zubní laborantka, ale se zrakem je to hodně špatné,“ přiznal Alešovi Cibulkovi Jan Čenský.

Paměť ho prý zrazuje už delší dobu. Dokonce si uřízl pořádný trapas. „Manželka mi jednou uložila vynést odpadky. Naneštěstí byly v průhledném pytli. Byl jsem zrovna vyšňořený v saku, kravatě, v jedné ruce kufřík, v druhé ty odpadky, které jsem měl vyhodit hned před barákem. Jenomže jsem na to zapomněl. Bylo mi divné, že se na mě lidé divně koukají. Došlo mi to až na eskalátorech v metru. Tak to jsem si říkal, že princ už pěkně stárne,“ vzpomíná dnes už se smíchem na horkou chvilku Čenský v pořadu Sejdeme se na Cibulce, věnovaný tentokráte pohádkám.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod