Naše nejznámější lesbička se vdala! Poslední vztah ji stál 63 miliónů. Kolik to bude teď?

 Celebrity 
17. prosince 2014 04:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
6. září požádala Martina svoji přítelkyni o ruku  Profimedia
Naše nejlepší tenistka v historii a bojovnice za práva lesbiček a homosexuálů Martina Navrátilová se vdala. V pondělí řekla své ANO ruské přítelkyni Julie Lemigové, se kterou již šest let žije.

„Jsem trošku vyplašená. A zároveň cítím úlevu. Je to obrovská čest. Je mi osmapadesát a poprvé jsem se vdala!“ říkala dojatě Martina krátce po obřadu do kamery BBC.

Že se Martina bude co nevidět vdávat, bylo jasné od září, kdy na US Open před přítomnými diváky požádala svoji partnerku o ruku a překvapené Julii nasadila zásnubní prsten s tříkarátovým diamantem. Červená knihovna hadr. Očekávalo se ale, že obřad bude spíše na Floridě, kde se svojí partnerkou žije. Zvlášť poté, co Federální soud rozhodl, že zákaz sňatků homosexuálů a lesbiček na Floridě je protiústavní. Místo slunné Floridy se ale nakonec svatba konala v New Yorku.

Snad měla Martina tentokráte šťastnější ruku. S expřítelkyní Toni Laytonovou totiž pěkně naletěla. Z Toni se vyklubala prachobyčejná vyděračka a po rozchodu s Navrátilovou vyhrožovala, že odtajní její soukromí. Nakonec se tak nestalo, ale Martinu stálo její mlčení 63 milionů korun.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod