Zvrácené choutky slavných mužů - díl třetí: Z uznávaného a populárního komika se vyklubalo monstrum, které se neštítilo vůbec ničeho!

 Celebrity 
12. listopadu 2014 11:44 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Když to nešlo po dobrém, tak to muselo jít po zlém... Facebook
Jsou slavní, vážení a měli by být vzorem. Občas ale na známé a populární muže praskne něco, co jsme se snad nechtěli ani nikdy dozvědět. V pětidílném seriále se podíváme na zoubek těm největším hvězdám hollywoodského nebe a na jejich prapodivné a zvrácené choutky…

DÍL TŘETÍ
Bill Cosby


Stal se prvním černým hercem, který se objevil v televizním seriálu. Billa Cosbyho jsme mohli na obrazovkách vidět již v roce 1965, kdy hrál v sérii "I Spy" (Já, špión), a za tuto roli byl odměněn třikrát cenou Emmy. Největší úspěch Cosbyho čekal až po třiceti letech v seriálu "The Cosby Show", který je dodnes uváděn v televizních sítích celého světa. No ale tím bychom asi ve chvále na populárního komika skončili.

Od roku 2005 se totiž na policii vrší obvinění, ze kterých vyplývá, že zřejmě největší Cosbyho záliba spočívala ve zneužívání žen a to navíc dost podlým způsobem. Všechno se odehrávalo podle stejného scénáře. Na schůzkách pozval vyhlídnuté slečny domů a sexuálně je zneužil poté, co je zdrogoval. Příběhy jako přes kopírák popsalo již třináct žen! Poté, co s Cosbym odešly domů a vypily drink, probudily se ráno na posteli nahé a na nic si nepamatují. Všechny oběti jsou přesvědčené, že jim komik do pití přimíchal nějakou drogu.

S posledním a na vlas stejným obviněním přišla nedávno jistá Kanaďanka, která doufá, že spravedlnosti herec již tentokrát neujde a bude po právu odsouzen. No, skoro by se to hodilo.

Ale pozor, to nejhorší teprve přijde! Zítra vám představíme příběh " krále zvrhlíků". Herce s tváří démona, který v klidu míru zneužíval vlastní dceru.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít