Tohle vám zkazí den, stejně jako nám. Protekční spratek Pavel Novotný vyhrál o víkendu 800 tisíc korun!

 Celebrity 
10. listopadu 2014 11:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zdá se vám, že život není fér?! Tomáš Stacha
Počítejte s tím, že jestli budete číst dál, tak vám tímto článkem zkazíme začátek týdne. Protekčnímu spratkovi Pavlu Novotnému se konečně vyplatily hodiny strávené u hraní pokeru, protože skončil na třetím místě prestižního mezinárodního pokerového turnaje PokerStars King’s Cup.

Jelikož jsme závistivý národ Čecháčků a ještě víc závistivá redakce (jinak bychom nemohli psát bulvár), tak mu jeho výhru 800 tisíc korun vůbec nepřejeme! Už jednou se mu podařilo odnést si skoro jeden milion korun a teď se na něj štěstí obrátilo znovu. Jestli v tom vůbec štěstí hraje nějakou roli, spíš bychom to tipovali, že Pavel je mistr blafování, ale jenom hádáme, protože pokeru nerozumíme.

Odteď ho asi začneme studovat ve velkém a vykašleme se na psaní o celebritách, které nás jenom udržuje při životě. Už máme objednané knížky Jak zbohatnout na pokeru a věříme, že taky vyděláme balík, protože jinak by život fakt nebyl fér.

Novotný je v tomhle profesionál od roku 2011 a už si na tom solidně namastil kapsu. Aktuálně je společně s PokerStars PRO Martinem Hrubým jediným tuzemským hráčem s profi smlouvou, jako kapitán Card Casino Com PRO teamu získal do dnešního dne na turnajových výhrách dva a půl milionu korun.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty