Nový Přemek Podlaha se kámoší s Patem a Matem. Je rád, když zatluče hřebík!

 Celebrity 
22. října 2014 09:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Alexander Hemala se vrátil jako kutil Profimedia
Legendární pořad o kutilství, kterým léta provázel Přemek Podlaha, má už skoro dva měsíce nového pána. Stal se jím všem dobře známý Alexander Hemala, který se tímto vrátil na obrazovky.

Helama se ale přiznal, že není tak zručný, jak by se předpokládalo. „Přemka ctím a tahle nabídka mi udělala velkou radost. Netušil jsem kolik lidí se na to dívá, je to skutečně kultovní pořad. Ale mám se ještě co učit, já sám nejsem moc velký kutil. Jsem rád, když se mi podaří rovně zatlouct hřebík nebo udělat díru pro hmoždinku,” řekl vipstory.cz Hemala a dodal, že člověk se má učit novým věcem v každém věku.

V posledních měsících to ale vypadalo, že z obrazovky nadobro zmizel i bývalý hlasatel České televize. „Měl jsem na starosti vysílání, takže jsem byl pořád v obraze, ale na obrazovce už ne. Pak přišly nabídky jako jít tančit do Stardance. Moje žena z toho byla nešťastná, protože mě léta přemlouvala, abych si s ní šel zatancovat a teď jsem s tím chtěl jít do televize,” vyprávěl Alexander Hemala, který kromě tance okusil i divadlo.

„Ve svých téměř šedesáti letech jsem poprvé hrál v divadle po boku Maroše Kramára nebo Evy Holubové. To představení už se drží v repertoáru Studia DVA asi tři roky. Vždy mě potěší, když vstoupím mezi další lidi a do neprobádané oblasti, člověka to nastartuje,” svěřil se nový moderátor Receptáře, kde se pomalu ale jistě zabydluje.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve