Tajemství českého hereckého barda, o kterém se neměla veřejnost nikdy dozvědět!

 Celebrity 
21. října 2014 11:36 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Kodet ve své nejznámější roli Česká televize
Jeden z nejoblíbenějších českých herců Jiří Kodet tajil až do své smrti tajemství, o kterém se zřejmě veřejnost neměla nikdy dozvědět.

Herce si asi nejvíce pamatujeme z Hřebejkových filmů "Musíme si pomáhat" a "Pelíšky". Hlavní role si v nich Kodet zahrál až na sklonku života, neboť z politických důvodů nebyl v minulém režimu příliš obsazovaným umělcem. Pelíšky se ale nakonec staly jeho vůbec nejúspěšnějším filmem.

Jiří Kodet byl dvakrát ženatý a obecně se vědělo, že má dvě dcery. Barbora Kodetová je rovněž velmi úspěšnou herečkou. Nikdy se ovšem nemluvilo o synovi s poněkud zvláštním jménem Ian. Ten se před veřejností skrýval a teprve po smrti slavného tatínka začal s médii hovořit. Také prozradil, proč má poněkud netypické české jméno. Kodetův syn se měl původně jmenovat Jan, ale rodina nakonec rozhodla jinak, aby v budoucnosti nedocházelo k záměně jmen. Jan Kodet se totiž jmenoval jeho dědeček, který byl slavným sochařem.

Jako by již při narození Iana rodina tušila, že se synek jednou vydá v uměleckých šlépějích. Ian Kodet se velmi úspěšně věnuje rockové hudbě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008