Mistryně v řešení manželských krizí Aňa Geislerová: Opíjí se na baru a chce vlastní lahev!

 Celebrity 
20. října 2014 15:07 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Aňa Geislerová Absolut
Herečka Aňa Geislerová čas od času překvapí tím, že se umí postarat o pořádnou show. Památná je historka, kdy se s kolegy Macháčkem a Vilhelmovou koupali na filmovém festivalu v řece, ale pozornost vzbudil i Anin odchod od manžela, kdy následně porodila dítě, jehož otcem je s největší pravděpodobností muž, k němuž si na nějakou dobu od rodiny odskočila.

A na večírku pořádaném k výstavě designu si Aňa s kamarádkami Schneiderovou a Peštovou také teochu vyhodila z kopýtka. Holky do sebe klopily jedno víno za druhým a bylo skoro překvapením, že se dostaly domů.

Nyní zatoužila Geislerová po vlastní lahvi. V plné kráse a dobré náladě se herečka objevila v galerii na Staroměstském náměstí, kde právě probíhá výstava Andyho Warhola. Stala se tu svědkem slavnostního otevření první lahve průzračné vodky z limitované edice pojmenované právě po slavném umělci pop artu a mezitím prozradila, po čem touží:

„Mám vysněný design a vím, že existuje brusírna skla, kde si každý může navrhnout vše, co si přeje. To mě láká, protože to jsou i malinké kresbičky, subtilní věci. Sním o tom, že si vyrobím svoji sadu. Sklo a keramiku miluju a myslím, že vytvořit si vlastní lahev na alkohol nebo parfém by bylo krásné,” řekla Aňa.

No tak jestli skončí jen u jedné lahve, pak v tom problém nevidíme. Jen ji nesmí vyprazdňovat každý den...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty