Tohle jsou dvě situace za volantem, v nichž se Blikanci Řepkovi raději vyhýbejte obloukem!

 Celebrity 
20. října 2014 05:38 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Manželé Řepkovi rádi prohánějí auťáky SGA Aerodynamics
Tomáš Řepka není žádný slušňák, má na svém kontě několik vroubků, a tak jeho přiznání jak se chová za volantem už asi nemůže nikoho překvapit. Spíš si ceníme upřímnost, s jakou se ke svým prohřeškům přiznal, protože policie si na něj od této chvíle bude zřejmě dávat majzla.

Párkrát prý sedl za volant opilý, bez dětí v autě se nebojí šlápnout na plyn, to vše má Tomáš za sebou včetně vážné autonehody, kterou jen zázrakem přežil. „Stalo se to před dvaceti lety, té době jsem ještě bydlel v Ostravě. Jel jsem zrovna z Prahy z národního mužstva a cestou domů jsem měl mikrospánek. Je zázrak, že žiju, auto bylo na odepsání,” přiznal bývalý fotbalista vipstory.cz na Tuning párty v pražském baru Coco, kde se představily úpravy luxusního automobilu SGA aerodynamics, takzvaný Bodykit.

Řepka je ale víc než svým řidičským umem proslulý tzv. blikanci, zajímalo nás proto samozřejmě, jak se v autě chová. „Já jsem uvědomělý řidič, ale když potkám nějakou ženskou za volantem a vidím, jak absolvuje všechno od malování očí až po telefon, tak to je pro mě katastrofa, to jsem úplně šílenej. Pak mě dokážou vytočit řidiči ”víkenďáci”, který to mají dva týdny ve stodole a jednou za čas vytáhnou na silnici,” prozradil Tomáš. Jinak svou agresi umí prý držet na uzdě.

Ostatně s manželkou Vlaďkou si nemají moc co vyčítat. Ta se svěřila, že je trochu klidnější, ale plyn si občas sešlápne a taky má prý větší smůlu na pokuty. „Můj manžel může zaparkovat kdekoliv a vždy najde auto bez papírků nebo botičky. Mně stačí, když mám jedno kolo jinde než má být a už něco dostanu, takže tohle mě proškolilo. Moje auto má skoro 6m, tudíž parkování v Praze někdy stojí za to,” dodala vipstory.cz modelka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve