Danielo, nepřeháněj to! Šinkorové se zalíbilo ukazovat nohy a kasala si sukni až k obličeji...

 Celebrity 
19. října 2014 10:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
”Šinky” ukazovala štíhlé nožky Profimedia
Moderátorka Daniela Šinkorová na sobě pořádně zamakala a důkazem toho byly její dlouhé útlé nohy, které předvedla na galavečeru Královen popu. Pánům i ženám padaly brady, když se štíhlými kejtičkami oháněla na pódiu. Tak se po předchozím úspěchu rozhodla ze svých stehen ještě něco vytlouct.

Mezi množstvím francouzské kosmetiky využila příležitosti ve chvíli, kdy se ostatní dámy líčily a fotografové zrovna měli v hledáčku pouze ji. V už tak krátkých šatech a s velkým výstřihem s nimi laškovala a kasala si je ještě víc nahoru. Není divu, že málem rozbili knoflíky spouští. Ještěže tam nikde poblíž nebyl větrák, jinak by si nad něj Šinkorová v tu chvíli dozajista stoupla.

Když se nabažila pozornosti, začala se zajímat o líčidla. „Já se líčím každý den, protože mě to prostě baví! Ale času mi stačí málo, protože už se znám. Když jsem ve spěchu, nalíčím se i v autě. Bez řasenky, rtěnky, lesku na rty a tužky na oči bych se neobešla,” přiznala se herečka, kterou snad nikdo nikdy bez make-upu neviděl.

Daniela má luxusní značky ráda. Vzápětí se přiznala, že se jí doma ”válí” spousta drahých kabelek, bot, kosmetiky i šatů.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47