Ona snad vůbec nestárne? Nejúspěšnější česká kadeřnice vypadá i před čtyřicítkou jako školačka.

 Celebrity 
13. října 2014 05:11 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Petra Měchurová vypadá skvěle Archiv vipstory.cz
Když člověka práce baví, je to na něm prostě znát. Jak jinak se dá vysvětlit, že světoznámá kadeřnice Petra Měchurová ve svých osmatřiceti letech vypadá pořád tak skvěle.

V rámci mezinárodní přehlídky designu představila Petra ve svém salonu jako již tradičně novou kolekci, kterou letos zaměřila především na mladé kreativní lidi. „Je to hodně o barvách, střizích, tanci a živosti. Jsou v tom současné trendy a samozřejmě i kousek nás samotných,” popsala vipstory.cz ve stručnosti Měchurová. Pokud zrovna nejste mladá slečna či muž, prozradila nám úspěšná podnikatelka i další současné trendy pro nastávající sezonu.

„Je to těžké. Třeba ombré už je pasé, ale hodně ženám se pořád líbí. Moderní jsou zrzavé vlasy, ovšem málokdo si to chce dávat. Pořád jsou in vlny, efekt mokrých vlasů, u kratších střihů letí delší mikáda. Zároveň mi přijde, že se vrací i delší krky. Je to hodně různorodé,” prozradila Petra Měchurová všechno, v čem rozhodně nešlápnete vedle.

Již od dětství si přála být kadeřnicí. Stříhala panenky, plyšová zvířátka a v sedmé třídě ostříhala kamarádku. Jako první žena na světě získala nejprestižnější kadeřnickou cenu AIPP Grand Trophy. Svůj salon otevřela už před třinácti lety a nyní má za sebou vlasovou show v Londýně, v rámci níž se vybírají peníze pro nadaci starající se o děti s leukémií.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve