Konec legrace! Pošahaná hvězda jde znovu do blázince. Tentokrát obvinila vlastního otce ze sexuálního zneužívání!

 Celebrity 
12. října 2014 11:07 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Amanda Bynes je na tom zase bledě Profimedia
Jak jsme vás na vipstory.cz informovali, herečka Amanda Bynes se velmi strmým pádem řítí přímo na samé dno šoubyznysu. Její chování rozhodně nenasvědčuje tomu, že by byla zdravá a schopná fungovat mezi lidmi.

Měli jsme správné tušení, Amanda je opět zralá na blázinec! Tomu se ani nechce věřit, co na kameru byla schopná říct tentokrát! „Mého otce by měli na dlouhou dobu strčit do vězení,” obvinila herečka svého tátu. Krátce před tímto podivným výlevem ho Bynes nařkla na sociální síti tvrzením, že ji častokrát jako dítě sexuálně slovně i fyzicky zneužíval! Prý se před ní uspokojoval a ona to začala nahrávat na mobil v naději, že na to někdo přijde. To už opravdu není jen tak!

Její matka obratem vydala oficiální prohlášení, v němž to celé popírá. „Zlomilo nám to srdce. Můj manžel je nejlepší otec, jakého si rodina může přát. Nikdy nezneužil Amandu nebo naše ostatní děti. Tato obvinění jsou strašná a vychází z Amandina psychického stavu,” uvedla Lynn Bynes.

Nedlouho na to Amanda své prohlášení na internetu stáhla a ospravedlnila se, že za to může její nemoc. Mladá herečka se potýká se schizofrenií a bipolární poruchou.

Bohužel zase někomu ublížila a odnesli to její nejbližší. Amanda Bynes byla proto opět předána do péče lékařů. Nedávno byla zatčena za řízení pod vlivem alkoholu, vymýšlela si, že je zasnoubená, kradla v jednom newyorském obchodě a teď obvinila svého otce ze zneužívání.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod