Nejkrásnější americký pár pojmenoval dceru po hrdince z telenovely. Tráví snad večery u televize?

 Celebrity 
11. října 2014 05:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Mendes a Ryan Gosling mají dceru Profimedia
Stejně jako tenhle herecký pár dělal tajnosti ohledně porodu své prvorozené dcery, trvalo jim ještě déle prozradit, jaké jméno bude jejich potomek nosit. Po měsíci konečně Ryan Gosling a Eva Mendes kápli božskou. Svoji dcerunku pojmenovali Esmeralda Amada Gosling.

Jako první se většině jistě vybaví slepá dívka z venezuelské telenovely Esmeralda, která se v devadesátých letech stala obrovským fenoménem. Dalo by se určitě říct, že to byla jedna z nejoblíbenějších telenovel, protože se o ní tehdy mluvilo na každém rohu. Druhou možností je, že se herci inspirovali u cikánky z animovaného filmu Zvoník u Matky Boží, natočeného na motivy slavného románu Victora Huga.

I když to pro mnohé nebude znít jako výhra, aspoň to slovo v překladu ze španělštiny znamená smaragd a ne třeba Letní Deštík, Modrá Ivy, Sever nebo Králíček, jak nám mnoho osobností z populární scény předvádí, ale spíš to vypadá, že se předvádí, kdo z nich vymyslí pitomější jméno.

Jelikož se Ryan a Eva považují za jeden z nejkrásnějších párů na světě, očekává se, že jejich miminko bude oplývat nebetyčnou krásou. Už jsme na Esmeraldu zvědaví.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod