Lucie Bílá ohrožuje vtípky předávání Slavíků! Snad ji Bouček srovná...

 Celebrity 
11. října 2014 11:58 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Vyhraje letos už sedmnáctého Slavíka zase Lucie? Foto: Archiv vipstory.cz
Příští rok oslaví Lucie Bílá třicet let pěvecké kariéry, o níž se nedá říct nic jiného, než že je prostě dech beroucí. Roku 1985 jí vyšla první deska a od té doby sbírá ocenění jako známky. Andělů má doma 12, Slavíků 16... máme pokračovat?

Kdyby se náhodou našel někdo, kdo by na ni chtěl zapomenout, otevřela zpěvačka na křestu svého nového alba Diamonds Collection pro jistotu i koutek, který je její připomínkou. Vzala si na to šaty s efektem nahého těla. „To je taková vychytávka. Když jsem za Haničku Zaňákovou, tak ta je vždy střídmě oblečená, nalíčená, s jednoduchými účesy, ale když jsem za Lucii Bílou, ta je odvážnější,” odpověděla vipstory.cz Zlatá slavice. Nemít Lucka koženou bundu, tak všem na místě vypadnou oči z důlků.

Kromě drobných předmětů zapůjčila Bílá do expozice i jedny ze svých (slušnějších) šatů, v nichž přebírala třináctého Slavíka. „Jsou od Liběny Rochové a jsou speciální tím, že se na nich dá kreslit! Když jsem šla na jeviště, měla jsem na nich napsanou dvanáctku, a tak jsem poprosila moderátora, jestli by mi z té dvojky udělal trojku. Koukal celý zmatený, ale pak jsem mu to vysvětlila,” prozradila Lucka fór, kterým chudákovi moderátorovi zavařila v přímém přenosu.

Je velmi pravděpodobné, že letos si Lucka zase nějakou tu cenu odnese. Liboru Boučkovi proto ve vlastním zájmu radíme, aby se na ni obzvlášť pečlivě připravil. Kdo ví, co za vtípek si zpěvačka vymyslí tentokrát.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008