Pokračuje soud s Mojsejovou a Nora má pro soudce připravené pořádné eso! Takhle už skandální podnikatelku zase poznáváme.

 Celebrity 
10. října 2014 05:33 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nora Mojsejová se svými čoklíky Facebook
Podnikatelka Nora Mojsejová to bez kontaktu s veřejnosti opravdu dlouho nevydržela. Ostatně to se dalo předpokládat. Stačilo pár dní mimo vězeňskou celu a Mojsejová se evidentně ze svého nuceného pobytu oklepala. Na svém facebookovém profilu již čile komunikuje se svými fanoušky a příznivci. A kupodivu jich není málo.

Svým obdivovatelům, začala udílet dokonce rady: „Vážení přátelé! Po třinácti měsících v base pro nic za nic jsem konečně s rodinou a milovanými psíky. Dávejte velmi dobrý pozor, s kým se scházíte a nebuďte naivní, tak jak já, ať se vám nestane to co mně.“

Nora se ale raduje předčasně. Již v pondělí ji čeká další návštěva soudu. Tentokráte je na pořadu dne projednávání kauzy s jejím bývalým kamarádem Františkem Kabrheľem. V tomto případě Nora čelí nařčení, že nevrátila půjčku zhruba ve výši zhruba 25 milionů korun.

Podnikatelka má ovšem v rukávu připravené eso ve formě grafologického důkazu, který prý dokazuje, že podpis na smlouvě není její. Jak je vidět, Nora za očištění svého jména vyráží do boje v plné zbroji.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47