Tak to je horor. Česká moderátorka má v rodině sadisty.

 Celebrity 
14. října 2014 05:50 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Štěpánka vychovává zlobivá dvojčata Archiv
Štěpánka Duchková musí mít nervy z oceli, protože už pět let vychovává s manželem Janem Hruškou asi ta nejzlobivější dvojčata v českém šoubyznysu. Navíc má jako jedna z mála maminek odvahu je brát na veřejnost mezi média.

Pokaždé, když se bývalá redaktorka zpravodajství České televize svěří s něčím z domácnosti, člověk je rád, že má doma svůj klid. Posledně během moderování soutěže o Nej sestřičku prozradila, co musí s nezbednými syny pokaždé podstoupit u lékaře. „Kousají paní zubařku a ta je nechce ošetřovat. Mám s tím problém, oni si myslí, že se jí to líbí,” svěřila se nešťastná máma.

Štěpánka musí neustále přemýšlet, čím ty dva raubíře uklidnit, nejčastěji zabere jídlo. „Buďto jim nabídnu něco k jídlu a nebo že si budeme číst časopis Sluníčko. Snažím se vyvarovat toho, že bych je jenom posadila k televizi. Stejně tak se snažím vyvarovat výhružek, ale občas mi to ulítne a řeknu: Ježíšek to vidí a nedostanete dárky! Pak si to ale vyčítám,” řekla vipstory.cz Duchková.

Pod stromeček letos Adam s Honzou asi dostanou zombíky, to je u nich doma teď největší hit. „Hrozně jim imponuje, že zombíci jedí mozky,” smála se moderátorka. I když jim Štěpánka říká, že žádní neexistují, kluci jí stejně nevěří a pořád se ptají, co by dělala, kdyby nějakého potkala. Možná, že při některých příležitostech by jim své syny nejradši dala...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008