Má Dan Hůlka zálusk na Olgu Lounovou? Zpěvačka promluvila o milostném dovádění!

 Celebrity 
07. října 2014 09:54 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Olga se opíjí životem Foto: Archiv
Zpěvačka Olga Lounová se rozhodla, že na svůj milostný život uvalí slib mlčenlivosti. Naposledy oficiálně randila s hudebníkem Ondřejem Ládkem, jinak také známým jako Xindl X a už tomu bude pár let.

„Já už tohle raději nechávám opředené tajemstvím, protože vždycky něco řeknu a pak se to všude probírá takže budu mlčet,” odmítla Lounová vypovídat co se týče vztahů, přestože se v tu chvíli pohybovala ve společnosti svobodných mužů, včetně Dana Hůlky, který teď hlásá, že chce rodinu a miminko a neobměkčila ji ani alkoholová degustace na Šlechtitelské stanici vinařské ve Velkých Pavlovicích.

Olga se totiž lihovinám všeho druhu obloukem vyhýbá. „Já vůbec nepiju alkohol. Nedělá mi dobře fyzicky a často se po něm osypu, asi jsem alergická. Jednou jsem se samozřejmě v mládí schválně opila, ale když mi dá někdo ochutnat, tak odmítnu,” prozradila Lounová vipstory.cz, a tak si ve vinných sklípcích maximálně poslechne naučný výklad. „Moji rodiče víno milují, tak alespoň budu vědět, co jim mám koupit jako dárek,“ dodala zpěvačka.

Výhodou je, že Lounová nemívá po obrážení večírků kocovinu. Vzrušení si vynahrazuje jinak. „Já mám mnohem menší zábrany než spousta lidí, nepotřebuju si dát alkohol, abych začala zlobit. Když jsem v opilé společnosti, umím se naladit na jejich notu. Nejsem ani typ ženy, co by potřebovala opít než začne mít náladu třeba na nějaké dovádění,” svěřila se šibalsky Olga a jestli to v tu chvíli slyšel i Hůlka, už možná kuje plány, jak začít kudrnaté brunetce nadbíhat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47