Halina Pawlowská opět šokuje! Bohužel ne svým uměním, ale svojí hmotností. Takovou kouli jsme ještě v přímém přenosu neviděli.

 Celebrity 
06. října 2014 08:40 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Halina je stále objemnější Profimedia
Halina Pawlowská se měla po delší odmlce vrátit na obrazovky v nejlepší formě v nové kulinářské show s názvem „U Haliny v kuchyni“. Ve formě se vrátila, bohužel ne v té nejlepší.

V sobotu diváci u televize zažili spíše nudu a zklamání střídalo zděšení diváků nad postavou oblíbené spisovatelky. Halinu jsme takhle objemnou snad ještě neviděli. Je vidět, že Pawlowské již její nadměrná kila způsobují velké potíže, neboť se dva metry od linky ke sporáku jen stěží přemisťovala a bylo na ní znát, že jí pohyb působí obrovské potíže. Při moderování bylo dokonce zřetelně slyšet, jak "kuchařka" namáhavě dýchá.

Pořad oblíbené glosátory měl přitáhnout diváky a vedení televize si od něj velmi slibovalo. Kdo Pawlowskou zná, čekal něco víc. Těšil na humor a vtip, něco mezi Banánovými rybičkami a roztančeným kulinářským uměním Jamieho Olivera. Bohužel se nedočkal. První díl, který televize v sobotním podvečeru uvedla, nudil a příznivci vaření byli jistě rádi, když čtyřicet pět minut „zábavy“ skončilo.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47