Spousta maminek kvůli dětem tloustne, Lucie Benešová je díky nim štíhlá. Prozradila svůj recept!

 Celebrity 
06. října 2014 07:59 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lucie se doma nezastaví Foto: Archiv TGI Fridays
Právem se Lucie Benešová nazývá jednou z našich nejvíc sexy hereček. Momentálně ztvárňuje hlavní roli v seriálu Vinaři, kde hraje Hedviku Taušovou. Když ale zrovna netráví čas na place, má se co ohánět i doma. Benešová má totiž kromě pěkného výstřihu také velké srdce.

Je už čtyři roky patronkou nadace Dejme dětem šanci a své poslání bere doslova. Po dlouhém dni na ni proto doma čeká velká rodina. Počínaje manželem, kterým není nikdo jiný než herec Tomáš Matonoha. S ním má syna Štěpána a dceru Lauru. Mají i dceru Sáru, kterou si vzali do pěstounské péče. Aby těch dětí neměla Benešová málo, z předchozího manželství s Filipem Blažkem vychovává ještě syna Luciána. Uf!

Na druhou stranu, i když Lucie oslavila před dvěma měsíci své čtyřicáté narozeniny, vypadá skvěle. „Mým receptem na krásu je velká a milující rodina, pohyb a práce, která mě baví,” svěřila se herečka, která pro svou nadaci nedávno převzala v jedné pražské restauraci šek.

Podpořit dobrou věk přišla mimo jiné i oštěpařka Barbora Špotáková, která na party dorazila se svým manželem nebo zpěvačka Marta Jandová, která si toto léto opravdu užila. „Dva týdny jsme s manželem strávili na svatební cestě, jezdili jsme po Evropě i s dcerou Maruškou. Některé víkendy jsem pak byla na festivalech v Německu s kapelou,” prozradila Marta, které rodinný život evidentně svědčí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty