Ne, to není bezdomovec, ale slavná zpěvačka, která se koupe ve stodolarových bankovkách!

 Celebrity 
06. října 2014 12:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Snažila se být neviditelná? Foto: Profimedia
Poznáváte na fotografiích svoji oblíbenou zpěvačku? Na první pohled asi jen velmi těžko. Změť oblečení, v němž se pohybovala po ulicích New Yorku, je totiž na rozdíl od té, kterou mívá na červeném koberci jako vznešená a upravená dáma, hodně daleko.

Ačkoliv se čokoládová kráska Rihanna topí v penězích a každou chvíli vystavuje na odiv své křivky, nejčastěji na nějaké luxusní jachtě, daleko od moře a sluníčka už je mezi chladnými mrakodrapy na titěrné plavečky přeci jen zima. Kdo to nepoznal, tak to zelené, co zpěvačka drží v ruce, není spacák na lavičku v Central parku, ale její, zaručeně luxusní, bunda.

Jak už jsme zmínili, Rihanna nemívá s nahotou problém. Její prsa a pozadí v tangách už oběhly celý svět nejmíň sedmkrát. Není proto žádným překvapením, že i ona se stala obětí hackera, který před několika týdny ukradl z internetového úložiště porno fotky slavných. Podle aktuálních informací se barbadoská pěnice pustila spolu s dalšími poškozenými do žaloby na Google, který odmítl ony snímky stáhnout a tudíž tím hackerovi ještě podal pomocnou ruku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47