Angelina Jolie trpěla v dětství anorexií a sebepoškozováním. Známe také pravdu o jejím údajném incestu s bratrem!

 Celebrity 
15. září 2014 12:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Angelina byla trochu jiné dítě... Foto: Twitter
Angelina Jolie je dnes prvotřídní hvězdou, šestinásobnou matkou a milující manželkou. Jako teenager si však prošla několika nehezkými obdobími. Rodinná kamarádka Cis Rundle na ni prozradila, že během dospívání bojovala například s anorexií a sebepoškozováním.

Dnes již zesnulá matka se o Angelinu bála už když jí byly tři. Požádala tehdy svou přítelkyni, aby na ni dávala pozor. Jak léta postupovala, všichni si všímali, že Angie není klasické dítě. „Prostě měla ráda trochu bolesti. Líbilo se jí, že šla za hranici,” řekla Cis a hned na to popsala, jak si Jolie jako malé dítě strkala prsty do horkého vosku.

Lehké to s ní nebylo ani během puberty. Matka ji několikrát vzala do nemocnice, protože se bála, že vůbec nejí. Ve škole Angelinu často šikanovali. Spolužáci se smáli jejím plným rtům, širokým ramenům, dlouhým nohám a říkali o ní, že se pohybuje jako gazela.

Roku 2001 se Angelina Jolie postarala na předávání Oscarů o skandál. Tehdy přede všemi velmi důvěrně políbila svého bratra Jamese Havena. Celý svět psal o tom, že spolu mají poměr. „Pravda byla taková, že celý den strávili v nemocnici se svojí matkou. Byla poprvé na ozařování protože měla rakovinu. Nikdo o tom nevěděl. Polibek Angeliny a Jamese byl jakousi formou recese,” prozradila Cis Rundle.

Matka Angeliny Marcheline Bertrand zemřela roku 2007 ve věku 56 let na rakovinu vaječníků. Je to jeden z důvodů, proč dnes slavná herečka podstupuje nebezpečné operace.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod