Jiří Mádl prý vykazuje v té nejdůležitější místnosti bytu vážné nedostatky. Chybí mu praxe i vrozený cit.

 Celebrity 
15. září 2014 10:14 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jiří Mádl se v kuchyni otáčet neumí Foto: Archiv vipstory.cz
Obecně se o mužích říká, že umí vařit lépe než ženy (alespoň za sebe to mohu potvrdit). Ať se nám to líbí nebo ne, mužských chybí strach, který nás ženy často brzdí. Když se já rozhodnu experimentovat, většinou to nedopadne dobře. Když se některý muž v mém okolí rozhodně experimentovat, hodnotím pokrm na výbornou.

Samozřejmě i sebevíc osvědčené vzorce nikdy nelze aplikovat na všechny. Herec Jiří Mádl se bez mučení přiznal, že on má v kuchyni velké nedostatky. „Hrozně rád bych to uměl, ale neumím. Myslím si, že chlapi pro to mají vrozený cit, ale já asi nemám takovou praxi,” prozradil vipstory.cz herec a dodal: „Já se vlastně ani nezkouším moc zlepšit. Mě to zdržuje. Snažím se žít zdravě, ale nedokážu si nic zdravého uvařit,” dodal Jirka v nově otevřeném Kitchen Aid kuchyňském studiu.

Možná místo něj měla přijít spíš jeho přítelkyně Eva Josefíková. Pokrmy od ní Mádlovi evidentně chutnají, i proto, že už jsou spolu několik let a Jirka je sice malého vzrůstu, ale podvýživou rozhodně netrpí. K dílu se neměl ani ve cvičné kuchyni. Raději si dopřál skleničku na posilněnou.

Za jednu věc však Jiřímu musíme body připsat. „Já mám velkou výhodu, že mi chutnají ryby a zelenina. Odmalička to zbožňuju. Kdyby tady ryby byly o trošku levnější, tak bych nic jiného nejedl,” řekl herec. A to se, věru, často nevidí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008